danmark, finland og sverige

Om Tarpaper recycling

Tarpaper Recycling er blandt de første i verden, som systematisk har etableret en genanvendelsesproces for tagpap-affald. Der er en stor miljømæssig gevinst ved at kunne tilbyde affaldsproducenter bortskaffelse af tagpap-affald til genanvendelse. 

Vi er voksende

Vores historie

Tarpaper Recycling ApS er dannet som selskab i 2006 med det formål at etablere en bæredygtig virksomhed indenfor genanvendelse af tagpap.

Tarpaper Recycling er et ventureselskab, som ejes af NKR Gruppen samt andre interessenter. NKR Gruppen er holdingselskab med ejerskab i adskillige virksomheder indenfor miljø- og genanvendelsessektoren. 

Udviklingsafdelingen i NKR Gruppen har opfundet genanvendelsesmodellen og Tarpaper Recycling er indehaver af et registreret patent på processen ved at genanvende tagpap til asfalt.

om life+

Life+

Tarpaper Recycling har sammen med udviklingspartnere etableret et systematiseret samarbejde til udvikling af øget genanvendelse af tagpap.

Partnerne opnåede tilskud fra EU Life+ programmet i 2009. Projektet blev afsluttet i 2012 med en succesfuld 1. generation af vores produktionsanlæg.

Projektet blev kåret som “Best EU Life-Environment Project” i 2012.

Tarpaper recyclings udmærkelser

Udmærkelser

Tarpaper Recycling har et unikt produkt og forretningsmodel, som er implementeret succesfuldt i flere lande. Tarpaper Recycling har da også modtaget forskellige priser og nomineringer for det cirkulære koncept. Se et udpluk nedenfor.

2017
Tarpaper Recycling vandt Albertslund Kommunes Grøn Initiativpris 2017.
2009
Tarpaper Recycling er i maj 2017 nomineret til at modtage en Green Awards for deres EU Life-Environment projekt 2009.
2016
Tarpaper Recycling blev nomineret blandt 3 virksomheder til at modtage Øresund Direct Business Award 2016.
2012
Tarpaper Recycling fik i 2012 tildelt den svenske "Det Stora Innovationspriset" af Professionel Demolering.
2012
Tarpaper Recycling vandt en pris for "Best EU Life-Environment Project" i 2012.
2012
Tarpaper Recycling vandt en svensk pris for "Årets Avfallsbehandlare" i 2012.
Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, er du velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi dine spørgsmål.

Vores samarbejdspartnere
Samarbejdspartnere

Hos Tarpaper Recycling har vi en bred vifte af dygtige samarbejdspartnere, som hver dag bidrager til at være med i en bæredygtig udvikling.